Over mij

Hoi!

Welkom op mijn website! Ik ben Michelle 25 jaar jong en vol met passie. Van jongs af aan wilde ik al kapster worden en was ik altijd en alleen maar met haar bezig. Na mijn middelbare school is dit

Uitgegroeid tot mijn passie, dit wil ik met alle liefde en plezier blijven doen

Na de kappersopleiding ben ik doorgegaan bij de B academy. Een particulieren opleiding waar je na je school nog beter word klaargestoomd voor het kappersvak. Je leert nog verder te kijken en echt goed naar de persoon in kwestie te kijken. Wie is die persoon die bij jou in de stoel zit? En wat past er bij die persoon?

Nu is mijn grote droom werkelijk geworden en heb ik mijn eigen salon. Haarhuis Zetten.

Hier staat alles wat met haar te maken heeft centraal. Ik zal mijn uiterste best doen om het beste uit jou haar te halen en jou wensen op haargebied werkelijk te laten worden. Voor jou neem ik alle tijd en wil ik goed naar je luisteren zodat ik je een eerlijk en sterk advies kan geven. Ik wil dat jij met een prettig gevoel bij mij vandaan komt en de kapper elke keer weer een feestje voor je wordt.

Neem een kijkje op mijn site, facebook of instagram en kom gerust eens binnenlopen voor een lekkere kop koffie.

Hopelijk tot snel bij Haarhuis Zetten.